| http://megistias.pa-sy-a.gr/2022/01/30/00-00/pa-sy-a_megistias_2022-01-30_00-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ >> ΠΟΛΕΜΟΣ >> ΤΟΜΕΙΣ >> ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ >> 2022 >> ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ >> 30 >> 00:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ ΠΑΤΡΩΑ"

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΥΠΕΡΤΟΜΕΑΣ

"ΠΟΛΕΜΟΣ"

"ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ"

"ΠΟΛΕΜΟΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΟΣ ΑΚΟΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΡΩΝΤΑΙ"

"ΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ

"ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ"

"Ο ΜΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ"

"ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ"

"ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ"

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 00011 ]

ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ "ΡΟΜΦΑΙΑ" - ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: "...Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ - Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΡΟΣ - Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ..."

 

 

 

 

 

 

ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ - 2022 - 01 - 30 - 00:00

 

ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ2022

 

 

 

 

 

 

 

"ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ"

ΠΑΝΔΗΜΙΑ SARS-CoV-2 - COVID-19

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00011 ] [ 2022.01.30 00:00 ]

ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ "ΡΟΜΦΑΙΑ" - ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: "...Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ - Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΡΟΣ - Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ..."

 

 

ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ - ΕΝΑ ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ - ΣΚΑΡΦΑΛΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ - ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΕΝΟΡΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ - ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΒΟΗΘΟ ΣΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΨΑΛΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ - ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ: ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ - ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΘΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΚΙ’ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΡΙΤΕΣ - Ο Κ. KΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ - ΆΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ” ΤΟΥ Κ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΕΟΧΩΡΙ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΡΟΣ - Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕΙ Ο ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ

 

 

 

 

 

 

"ΡΟΜΦΑΙΑ"

 

Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 24/01 12:37
Αργολίδος Νεκτάριος: «Ας μη ζούμε με ψέμματα»

 

Του Μητροπολίτου Αργολίδος Νεκταρίου

Συνηθίζω τους καλοκαιρινούς μήνες να επισκέπτομαι τα ορεινά χωριά της Αργολίδας, τα οποία ζωντανεύουν κάπως από τους παραθεριστές.

Ένα απ’ αυτά τα χωριά είναι και το Νεοχώρι, σκαρφαλωμένο στο Αρτεμίσιο.

Κάθε χρόνο θα βρεθώ με τον ιερέα και τους λιγοστούς ενορίτες, για να ψάλλουμε την παράκληση.

Μοναδικός ψάλτης του χωριού, η κυρία Φωτεινή, που γνωρίζει καλά τα “γράμματα” και τους ήχους.

Συνήθως έχουμε κι έναν βοηθό στο ψαλτήρι, έναν πολύ καλό ψάλτη που διακρίνεται για την σεμνότητα του.

Αν δεν μου τον σύστηναν, δεν θα γνώριζα ποιος ήταν: Γιός της κυρά Φωτεινής, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Ως συνήθως, μετά την ακολουθία, καθόμαστε στο προαύλιο χώρο του ναού, με την όμορφη θέα, για το κέρασμα κι’ επικοινωνία με τους ενορίτες.

Ο κ. Kαθηγητής καθόταν διακριτικά, με τη σεμνότητα που τον διακρίνει.

Άρχισα να συνειδητοποιώ για την “ταυτότητα” του κ. καθηγητή, όταν ξέσπασε η πανδημία και το όνομά του έγινε παντού γνωστό, όπως και η πατρίδα του, το μικρό Νεοχώρι.

Δεν είναι ανάγκη να πω ότι ο άνθρωπος αυτός σήκωσε στους ώμους του, ειδικά τους πρώτους μήνες, ένα τεράστιο βάρος.

Η προσφορά του είναι ανεκτίμητη και πιστεύω πως με την πάροδο του χρόνου, όταν καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός, θα αποτιμηθεί κατά πως πρέπει.

Δεν είναι στις προθέσεις μου να κάνω κάτι τέτοιο. Περισσότερο θα ήθελα να σταθώ στην στάση μιας μειοψηφίας απέναντι του και απέναντι στην πανδημία.

Είχα κι’ έχω πάντα την αίσθηση ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Συγκεκριμένα, το “Ωσαννά” απέχει από τον “Άρον, Άρον σταύρωσον αυτόν”, μόλις πέντε μέρες.

Ο κ. Τσιόδρας “έγινε στόχος διάφορων “αντί” και δυστυχώς ακόμα και χριστιανών. Γνωστά πράγματα.

Τον Αύγουστο του 2020 βρεθήκαμε και πάλι στο Νεοχώρι.

Θυμάμαι την κόπωση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, μετά από τέτοιον εξαντλητικό αγώνα και υπερπροσπάθεια.

Και βέβαια η πίκρα για τα εντελώς άδικα βέλη εναντίον του. Το ίδιο επαναλήφθηκε και τον Αύγουστο του 2021. “Αντί του μάνα χολήν”.

Ένας από τους βασικούς κατήγορους, ο άρτι μεταστάς δημοσιογράφος Γ. Τράγκας.

Βυσσοδομούσε εναντίον του με τη γνωστή αναίδεια που τον διέκρινε και με κατηγορίες ανυπόστατες.

Απαριθμούσε τις βίλες του κ. καθηγητή στα βόρεια προάστεια και τις πανάκριβες Mercedes του. Όπως θα δούμε, έκρινε εξ’ ιδίων τα αλλότρια.

Ο Γ. Τράγκας, υπέρμαχος του αντιεμβολιαστικού αγώνα, νόμιζε ότι, επειδή όλοι τον φοβούνταν, θα τον φοβόταν και ο κορωνοϊός!

Κάτι τέτοιο δήλωνε με έπαρση, όταν νόσησε. Αλλά ο κορωνοϊός απέδειξε πως δεν λογαριάζει κανέναν, ούτε φοβάται κανέναν, ούτε κάνει διακρίσεις.

“Ο Τράγκας θύμωσε με τον κορωνοϊό και ο κορωνοϊός αποδείχθηκε δυνατότερος” (Τάκης Θεοδωρικόπουλος, Καθημερινή 20/01/2022).

Έφυγε κι’ αυτός όπως και τόσοι άλλοι αρνητές. Ο Θεός να τους αναπαύει. Λίγες μέρες μετά οι συνάδελφοί του αποκάλυψαν τη … “φτώχεια” του.

«… Άφησε μια τεράστια περιουσία για την οποία έλεγε με αφοπλιστικό κυνισμό: “Δεν φταίω εγώ που τα παίρνω, φταίνε αυτοί που μου τα δίνουν…” Η περιουσία του σε ζαλίζει. Δώδεκα ακίνητα σε κάποια από τα πιο ακριβά σημεία του πλανήτη…

Όταν η δημοσιογραφία δεν είχε πλέον τίποτα άλλο να του δώσει, αντί να αφεθεί στην αναπόφευκτη παρακμή, στράφηκε στην πολιτική.

Τον Φεβρουάριο του 2021 ίδρυσε πολιτικό κόμμα, το οποίο ονόμασε «Κίνημα Ελεύθερων ανθρώπων».

Σκοπός του, όπως δήλωσε ο ίδιος, ήταν να διασφαλιστεί η δημοκρατία και να καταπολεμηθεί η ανεργία και οι άλλες δυσμενείς συνέπειες της πανδημίας, την οποία χαρακτήριζε «απλή γρίπη» και «σκηνοθετημένη απάτη».

Για άλλη μια φορά επιχείρησε να καβαλήσει το κύμα της εποχής και να γίνει η φωνή των αρνητών του εμβολίου.

Ή ίσως το ισοδύναμο ενός Έλληνα Τράμπ; Την τέχνη της πρόκλησης, εξάλλου, τη γνώριζε καλά.

Το μόνο που δεν υπολόγισε σωστά ήταν η φονική επέλαση του εχθρού που υποτίμησε.

Ο κορωνοϊός τον βρήκε ανεμβολίαστο και ευάλωτο στο απρόοπτο. Και έτσι άφησε πίσω του ένα περιουσιακό, ενδεχομένως και δικαστικό κουβάρι για τους κληρονόμους του και πολλά οδυνηρά ερωτήματα για την προέλευση των χρημάτων που πέρασαν από τα χέρια του».(iefimerida18/01/2022)

Στο ίδιο μήκος κύματος θα γράψει και ο Γ. Μασσαβέτας (Αργολίδα 20/01/2022)

Παρακολουθώ, στο διαδίκτυο, την… έκπληξη ορισμένων για την αμύθητου ύψους περιουσία που άφησε πίσω του ο εμφανιζόμενος ως μαχητής υπέρ “εθνικών αξιών” αλλά και “θεματοφύλακας” των δικαιωμάτων των αφελών οπαδών του, κατά των εμβολιασμών, επιχειρηματίας της "ενημέρωσης” και μη προφθάσας να καταστεί και πολιτικός ηγέτης μακαρίτης Γιώργος Τράγκας.

Για τον πλούτο του οποίου, και το πώς αποκτήθηκε, έχουν πλήρη γνώση οι παροικούντες την “Ιερουσαλήμ” της διαπλοκής.

Αυτές οι περιουσίες δεν γίνονται με τον μισθό. Όσο μεγάλος και αν είναι. Δεν γίνονται από την δημοσιογραφία. Αλλά από την εκπόρνευση της.

Το χρήμα που σώρευσε ήταν αφενός ιδιωτικό. Από επιχειρηματίες που έσπευδαν να γίνουν… χορηγοί, για να μην τους πιάνει στο στόμα του. Αλλά και δημόσιο. Των φορολογουμένων.

Μέσω κρατικών διαφημίσεων. Προκλητικώς διανεμομένων. Όταν η εφημερίδα “Χώρα”, που εξέδωσε, είχε το 0,3% της όλης κυκλοφορίας, εισέπραττε το 6% της κρατικής διαφήμισης.

Είκοσι φορές πάνω από την πραγματική αξία της. Οι δε εργαζόμενοι του ακόμη περιμένουν να εξοφληθούν από τον άτεγκτο “υπερπατριώτη” και “πάνθρησκο” μακαρίτη.

Το ερώτημα μου δεν είναι το πώς και το γιατί απέκτησε ο Γ. Τράγκας τέτοια περιουσία.(Άλλωστε ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος).

Ούτε γιατί ελαφρά τη καρδία συκοφαντούσε και τρομοκρατούσε τους άλλους. Το ερώτημα μου είναι γιατί και πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι πιστεύουν ό,τι έλεγε και ισχυριζόταν ο άνθρωπος αυτός (αντιεπιστημονικές θέσεις και επιχειρήματα, fake newsκ.λπ.), και να αμφισβητούν καταξιωμένους επιστήμονες, που με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αγωνίστηκαν αυτά τα δύο χρόνια να κρατήσουν όρθιο το σύστημα υγείας, που παλεύουν να σώσουν ανθρώπινες ζωές, που ξημεροβραδιάζονται στις ΜΕΘ, στα εργαστήρια κ.λπ.

Γνωρίζω ανθρώπους – αναποφάσιστους, που έχουν πολλούς δισταγμούς.

Ρωτούν δεξιά και αριστερά, ασχολούνται ώρες ολόκληρες με το διαδίκτυο για να πάρουν πληροφορίες και βέβαια μπερδεύονται όλο και περισσότερο.

Κάποιοι χριστιανοί ρωτούν τον πνευματικό τους, τον τάδε γέροντα, λες και ο πνευματικός θα πρέπει να έχει άποψη για όλα τα θέματα, ακόμα και στα ιατρικά.

Σε μία συνέντευξη του ο Νίκος Πορτοκάλογλου, είπε τα εξής: «Έχω μάθει στη ζωή μου, για τα πράγματα που δεν γνωρίζω, να ρωτάω τους ειδικούς και να τους εμπιστεύομαι, αλλιώς θα τρελαθούμε. Άμα ο καθένας έχει άποψη για τα πάντα ή αν πιστεύουμε τον καθένα που γράφει ό,τι του κατέβει στο internet, δεν θα βγάλουμε άκρη. Εγώ ρώτησα δύο γιατρούς που εμπιστεύομαι, μου είπαν από την πρώτη στιγμή ότι πρέπει να εμβολιαστώ και τελείωσε για μένα το θέμα».

Απλή λογική.

Θα αναφερθώ και πάλι στον κ. Τσιόδρα. Το καλοκαίρι με επισκέφθηκε γνωστό μου ζευγάρι που μένουν στην Αμερική.

Ο σύζυγος είναι γιατρός και εργάζεται σε μεγάλο νοσοκομείο στη Βοστώνη. Μου είπε μεταξύ των άλλων:

“Εργάζομαι στο ίδιο νοσοκομείο που εργαζόταν ο κ. Τσιόδρας. Αν και πέρασαν τόσα χρόνια ακόμα μιλούν με θαυμασμό για το όνομά του. Το θεωρούν μεγάλη απώλεια που έφυγε. Ξέρω ότι έφυγε από το καλύτερο για να έρθει να προσφέρει στην πατρίδα μας. Πόσοι το κάνουν; Λυπάμαι που υπάρχουν στην Ελλάδα άνθρωποι που τον αμφισβητούν και τον κατηγορούν. Μα καλά, έχετε καταλάβει ποιόν άνθρωπο έχετε στην Ελλάδα;”

Το αφήνω ασχολίαστο.

Το δεύτερο σημείο που ήθελα να θίξω, είναι η στάση ενίων χριστιανών, που μόνο θλίψη προκαλεί.

Ο κ. Τσιόδρας βρέθηκε όχι μόνο στο στόχαστρο του Τράγκα, αλλά και στο στόχαστρο χριστιανών, ακόμη και κληρικών.

Ένα από τα χειρότερα χτυπήματα που δέχτηκε ήταν από γνωστό αντιεμβολιαστή ιερέα, ο οποίος σε συνέντευξη του στον Ρ/Σ FocusFM 103,6 ανέφερε τα εξής.

«Ο κύριος Τσιόδρας νοσηλεύτηκε με ψευδώνυμο (!) στο νοσοκομείο Σωτηρία για ενάμισι μήνα από παρενέργειες που προκλήθηκαν από τον εμβολιασμό του!»

Ο ίδιος ιερέας επικαλέστηκε και την μαρτυρία άλλου ιερέα, ο οποίος τόνισε, «ότι είχε μιλήσει με γιατρούς στο Σωτηρία, οι οποίοι επιβεβαίωσαν την νοσηλεία του».

Όλα βέβαια αποδείχτηκαν ψέματα, αποκυήματα νοσηρής φαντασίας.

Το ερώτημα τίθεται και πάλι επιτακτικό. Είναι δυνατόν ιερείς, που αποστολή τους είναι να καλούν σε μετάνοια και να επαγγέλλονται την αλήθεια, να ψεύδονται δημοσίως, να συκοφαντούν ασύστολα, να παραπλανούν τον κόσμο, να σπιλώνουν συνειδήσεις;

Το ερώτημα απευθύνεται και σε όσους τους ακολουθούν και τους πιστεύουν: Πώς συνεχίζετε να εμπιστεύεστε ανθρώπους αναξιόπιστους, που στηρίζουν τις θέσεις τους πάνω σε ψέματα;

Και από την άλλη πλευρά δεν σας λένε τίποτα οι απανωτοί θάνατοι νέων πολύτεκνων ιερέων, που άφησαν πίσω τους χήρες γυναίκες και τόσα ορφανά παιδιά; Πώς μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια σε τόσες τραγωδίες γύρω μας;

Η είδηση περί της δήθεν νοσηλείας του κ. Τσιόδρα, όπως ήταν φυσικό, μεταδόθηκε και στην Αργολίδα και μάλιστα επαυξημένη. Θαυμάστε τη συνέχεια: Ο κ. καθηγητής πέθανε (!) από τις παρενέργειες του εμβολίου.

Μία από εκείνες τις μέρες, συμπωματικά έκλεισε για λίγο η εθνική οδός Κορίνθου Τριπόλεως, στο τμήμα Στέρνας - Αρτεμισίου λόγω κάποιων έργων.

Οι συνωμοσιολόγοι βρήκαν κι εδώ την αιτία: θα περνούσε η νεκροφόρα μεταφέροντας το φέρετρο για το Νεοχώρι, και για να κρατηθεί μυστικό, έκλεισαν προσωρινά το δρόμο!

Ειλικρινά όσο κι αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να καταλάβω. Είμαστε για γέλια και για κλάματα.

Όμως το ερώτημα προβάλει επιτακτικά: Ένας κοσμικός δημοσιογράφος μπορεί χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς να λέει ό,τι θέλει. Είναι δυνατόν όμως κήρυκες του Ευαγγελίου να ψεύδονται ασύστολα και να στηρίζουν τις θέσεις τους σε ψέματα; Και να παρασύρουν τόσους ανθρώπους;

Ανήμερα τα Χριστούγεννα είχα την ευλογία μιας ακόμη συνάντησης με τον κ. Τσιόδραστο Νεοχώρι. Μιλήσαμε για πολλά θέματα και βρήκα την ευκαιρία να θέσω κάποια ερωτήματα.

Ρώτησα μεταξύ των άλλων: Γιατί νοσούν και οι εμβολιασμένοι; Είστε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του εμβολίου; Η απάντηση ήταν: Απόλυτα, ίσως και πάνω από τις προσδοκίες μας.

Το εμβόλιο αυτό ακριβώς κάνει. Αν νοσήσεις, να έχει ο οργανισμός τα αντισώματα να παλέψει τον ιό και να μην βρεθείς στις ΜΕΘ, να μην κινδυνέψει η ζωή σου.

Λίγες μέρες αργότερα το έζησα. “Όπως ακριβώς μου τα είπε. Νόσησα αλλά με ήπια συμπτώματα. Δεν συνέβη το ίδιο με τρείς γνωστούς μου.

Νόσησαν και αυτοί την ίδια μέρα. Ανεμβολίαστοι όντες, αυτή τη στιγμή χαροπαλεύουν. Ο ένας μάλιστα περίμενε να εμβολιαστεί τον Ιανουάριο, που θα έρθει καλύτερο εμβόλιο!

Ας μας δώσει ο Θεός διάκριση και “σώφρονα λογισμόν”, για να μην ζούμε με ψέματα.

 

 

 

 

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ www.romfea.gr ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑΣ .PNG

 

 

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ www.romfea.gr

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 2022-01-26 23:09:00

 

 


 

 

 


ΠΗΓΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:
"ΡΟΜΦΑΙΑ"

https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/48044-argolidos-as-mi-zoyme-me-psemmata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

"ΥΓΕΙΑ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00001 ] [ 2021.08.06 00:00 ]

"LIBERAL" - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΠΑ : ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ - ΚΑΘΩΣ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

 

"ΥΓΕΙΑ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00002 ] [ 2021.08.08 00:00 ]

ΠΩΣ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ Ο SARS-CoV-2 - ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 332 ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ SARS-CoV-2 ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ - ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΙΟΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ Ο ΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΞΕΝΙΣΤΗ

 

"ΠΕΡΣΕΥΣ";;

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00026 ] [ 2021.07.12 00:00 ]

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ - ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ WUHAN ΜΕ ΤΗΝ ECOHEALTH ALLIANCE - ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ YUNNAN ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΜΕ GAIN OF FUNCTION ΤΟΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ COVID-19

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 05869 ] [ 2021.09.05 00:00 ]

"YOUTUBE" - ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ: "Ει έχεις καρδίαν, δύνασαι σωθήναι - Ιερά Μονή Εσφιγμένου"

 

"ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ"

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00010 ] [ 2021.08.28 00:00 ]

ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ - ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ SARS-CoV-2 - COVID-19 ΔΙΑΤΥΠΩΣΑΝ ΣΑΦΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ Ή ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ SARS-CoV-2 - COVID-19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

[ ΠΑ.ΣΥ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

 

 

URL: http://ypertomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: ypertomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΠΟΛΕΜΟΣ"

 

 

URL-1: http://polemos.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: polemos@pa-sy-a.gr

 

 

"ΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://tomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: tomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ"

  

 

URL: http://megistias.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: megistias@pa-sy-a.gr

 

ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"[ΠΑ.ΣΥ.Α.]"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΠΟΛΕΜΟΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΕΤΟΣ "2022"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΜΗΝΑΣ "01"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΗΜΕΡΑ "30"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [00011]

ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [00011]

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ [ 2020/09/14 ]

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2022/01/30]

έκδοση:

[07.03]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2022/01/31]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"